1. از گذرواژه‌های قوی و منحصر به فرد استفاده کنید: گذرواژه‌هایی ایجاد کنید که پیچیده هستند و حدس زدن آنها دشوار است. از استفاده از کلمات رایج یا اطلاعات شخصی خودداری کنید.
      2. فعال کردن احراز هویت دو مرحله‌ای: با نیاز به فرم دوم تأیید، مانند کدی که به دستگاه تلفن همراه شما ارسال می‌شود، علاوه بر رمز عبور، یک لایه امنیتی اضافی اضافه کنید.
      3. نرم افزار را به روز نگه دارید: سیستم عامل، مرورگرهای وب و سایر برنامه های نرم افزاری خود را به طور منظم به روز کنید تا مطمئن شوید که آخرین وصله های امنیتی و رفع اشکال را دارید.
      4. مراقب حملات فیشینگ باشید: مراقب ایمیل‌ها، پیام‌ها یا تماس‌های تلفنی مشکوک باشید که اطلاعات شخصی را درخواست می‌کنند. از کلیک بر روی پیوندهای ناشناخته یا دانلود پیوست ها از منابع نامعتبر خودداری کنید.
      5. استفاده از فایروال: یک فایروال را در دستگاه‌های خود فعال کنید تا ترافیک شبکه ورودی و خروجی را نظارت و کنترل کند و از دسترسی غیرمجاز محافظت کند.
      6. نرم افزار آنتی ویروس را نصب کنید: از نرم افزار آنتی ویروس معتبر برای اسکن و حذف بدافزارها، ویروس ها و سایر برنامه های مخربی که میتوانند امنیت شما را به خطر بیندازند، استفاده کنید.
      7. شبکه Wi-Fi خود را ایمن کنید: یک رمز عبور قوی برای شبکه بی سیم خود تنظیم کنید و برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز، رمزگذاری (WPA2 یا بالاتر) را فعال کنید.
      8. به طور منظم از داده های خود نسخه پشتیبان تهیه کنید: از فایل های مهم نسخه پشتیبان تهیه کنید و آنها را در مکانی جداگانه یا در سرویس های ذخیره سازی ابری ذخیره کنید تا در برابر از دست رفتن داده ها به دلیل سرقت، خرابی سخت افزار یا حملات باج افزار محافظت کنید. li>
      9. در ارتباط با Wi-Fi عمومی محتاط باشید: از دسترسی به اطلاعات حساس (مانند بانکداری آنلاین) هنگام اتصال به شبکه‌های Wi-Fi عمومی خودداری کنید، زیرا ممکن است ایمن نباشند. در صورت لزوم، از یک شبکه خصوصی مجازی (VPN) برای امنیت بیشتر استفاده کنید.

    Online banking-بانکداری الکترونیک

      1. از وب‌سایت‌های امن استفاده کنید: به دنبال نماد قفل و « باشید https://“ در URL هنگام وارد کردن اطلاعات شخصی یا مالی به صورت آنلاین، نشان می دهد که وب سایت دارای گواهی SSL/TLS است و انتقال داده ها را رمزگذاری می کند.
      2. مراقب حریم خصوصی رسانه های اجتماعی باشید: تنظیمات حریم خصوصی خود را در پلتفرم های رسانه های اجتماعی بررسی و تنظیم کنید تا کنترل کنید چه کسی می‌تواند پست ها، اطلاعات شخصی و عکس های شما را ببیند.

    شبکه های اجتماعی

  1. خرید آنلاین ایمن را تمرین کنید: فقط از وب سایت های معتبر و مطمئن خرید کنید. از وارد کردن اطلاعات کارت اعتباری در سایت های ناامن یا مشکوک خودداری کنید.
  2. درباره کلاهبرداری‌ها به خود آموزش دهید: در مورد کلاهبرداری‌های رایج آنلاین مانند فیشینگ، سرقت هویت یا کلاهبرداری با هزینه پیش‌پرداخت مطلع شوید تا آنها را بشناسید و از آنها اجتناب کنید.
  3. دستگاه‌های تلفن همراه خود را ایمن کنید: یک رمز عبور قوی تنظیم کنید یا از احراز هویت بیومتریک (به عنوان مثال، اثر انگشت یا تشخیص چهره) در دستگاه‌های تلفن همراه خود استفاده کنید. به‌روزرسانی‌های امنیتی را نصب کنید و فقط برنامه‌ها را از منابع مطمئن دانلود کنید.
  4. مواظب امنیت فیزیکی باشید: با قفل کردن دستگاه‌های خود در زمان عدم استفاده و اجتناب از رها کردن آنها در مکان‌های عمومی، از نظر فیزیکی ایمن نگه دارید.

منابع این نوشته :

  1. اتحاد ملی امنیت سایبری (StaySafeOnline.org): اتحاد ملی امنیت سایبری یک سازمان غیرانتفاعی است که منابع و نکاتی را برای ایمن ماندن آنلاین ارائه می دهد. وب سایت آنها اطلاعات جامعی در مورد موضوعات مختلف امنیت سایبری ارائه می دهد.
  2. US-CERT (تیم آمادگی اضطراری رایانه ای ایالات متحده): US-CERT بخشی از وزارت امنیت داخلی است و به عنوان منبعی برای هشدارها، نکات و بهترین شیوه های امنیت سایبری عمل می کند. وب سایت آنها اطلاعات ارزشمندی در مورد محافظت از سیستم ها و شبکه های رایانه ای ارائه می دهد.
  3. کمیسیون تجارت فدرال (FTC.gov): کمیسیون تجارت فدرال یک سازمان دولتی ایالات متحده است که بر حمایت از مصرف کننده و مبارزه با فعالیت های تقلبی تمرکز دارد. وب سایت آنها راهنمایی هایی در مورد حریم خصوصی، سرقت هویت، امنیت آنلاین و موارد دیگر ارائه می دهد.
موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...